Välkommen till SivanS!

 

Boendeförslag och upplevelser i Thailand

 

 

Hem   Kontakt   Stugor/Rum   Turism    Galleri   Länkar  

 

Förslag på ställen i Thailand där vi varit, som är både billiga och bra, med vad vi tycker "det lilla extra"

 

www.gopayam.com      Baan Suan Kayoo Cottage, ett boende i enkla bungalower, på ön Kho Phayam, en ö som bara har el ett fåtal timmar per dygn, inga bilar, och bara en enkel väg som trafikeras av cyklar och mopeder. Ägarinnan är född på ön, och hade för 12 år sedan aldrig sett en västerlänning. Trivsamt, familjärt, med egen restaurang, fria kajaker och snorklingsutrustning för gästerna. Du kan få besök av djungelns innevånare direkt in i din bungalow, så du bör inte vara skräckslagen för tex grodor, råttor, fladdermöss och insekter.

 

http://www.treetopasia.com/  Flight of the Gibbon, ett lagom äventyr bland trätopparna i Chiang Mai eller utanför Bangkok. Linbanor genom djungeln med ett avslutande dropp på 40 meter! Garanterat roligt och spännande, med hög säkerhet och värt varenda krona! 10% av deras inkomst går till att rädda regnskogen och de alltmer sällsynta gibbonaporna.

 

 

http://www.thailand-ecotourism.com/the-cottage-group  Floating Cottage, mysigt boende i Mae Ngad-dammen i Sri Lannas nationalpark. Inget för dig som vill ha folk runt dig hela tiden! Eco-turism, ägarna som bodde i detta sjöhus förut, driver nu en ekologisk farm med Bed o Breakfast, där man även kan jobba som volontär. Äh, följ länken, där står allt!

 

Det kommer mera snart....